Warmtepomp/hybride systeem

Duurzame oplossing

Bij SIMA Installatietechniek begrijpen we dat het verduurzamen van uw woning een belangrijke stap is voor zowel het milieu als uw portemonnee en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan, aan duurzame oplossingen.

Deskundig advies
Ervaren monteurs
Gasbesparing

Via deze manier kunt u op een efficiënte en milieuvriendelijke manier uw woning verwarmen én besparen op uw energierekening. Samen met onze deskundige adviseurs vinden wij een systeem die past bij uw woning.

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Hybride warmtepomp
Hybride warmtepomp

Warmtepomp

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Hierdoor verbruikt u geen gas meer maar verwarmt u uw woning elektrisch. Samen met onze deskundige adviseurs vinden wij de warmtepomp die past bij uw woning. Advies nodig? Neem contact met ons op.

Vermindering van CO2-uitstoot
Comfortabel binnenklimaat
Gasbesparing

Bij SIMA Installatietechniek geloven we in maatwerk. Onze ervaren specialisten staan klaar om samen met u de ideale hybride warmtepomp oplossing te vinden voor uw specifieke situatie.

Maatwerk en goed advies

We kijken naar factoren zoals de grootte van uw woning, het energieverbruik en de beschikbare ruimte. Op basis van deze informatie stellen we een systeem samen dat perfect aansluit op uw behoeften en wensen.

Installatie van de hybride warmtepomp

Bij de installatie van de hybride warmtepomp zorgen onze vakmensen voor een vakkundige en zorgvuldige plaatsing. We werken met hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal presteert en betrouwbaar is. Bovendien bieden we een uitgebreide service en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw hybride warmtepomp jarenlang probleemloos blijft functioneren.

SIMA Installatietechniek heeft service abonnement(en) om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp of hybride systeem jarenlang probleemloos blijft functioneren.
Hybride warmtepomp

Waarom kiezen voor SIMA Installatietechniek?

Wilt u weten wat onze ervaren monteurs voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. We staan klaar om u te helpen bij al uw uitdagingen en streven naar volledige tevredenheid van onze klanten.

Meer dan 30 jaar ervaring
Unieke avond en weekenddiensten
Service staat bij ons op nummer 1
Erkend installateur
Installatie en reparatie
A-Kwaliteit en Garantie

Certificeringen en aangesloten bij:

Wilt u meer informatie?

SIMA Installatietechniek

Regio Voorburg

Bel gerust voor meer informatie:

Regio Zoetermeer

Bel gerust voor meer informatie:

Regio Gouda

Bel gerust voor meer informatie:

Stuur ons een bericht

Ons streven is om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.